Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

aşağıda tam aşılı olarak tanımlanmış olan kişiler

Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2022, Pazartesi

Sevgili öğrenciler,

2021-22 Akademik Yılı Güz final sınav dönemini sağlıklı geçirebilmek adına aşağıda tam aşılı olarak tanımlanmış olan kişiler son 7 gün içinde alınmış negatif antijen veya PCR sonucu ibraz ederek; eksik aşılı veya aşısız kişiler ise son 72 saat içinde alınmış negatif antijen veya PCR negatif test sonucu ibraz ederek sınav salonlarına alınacaklardır.

Tam aşılı kişiler:

• Pfizer/Moderna/ Astra Zeneca aşılarının 2. doz tarihi üzerinden 6 ay geçmemiş olan kişiler
  • Pfizer/Moderna/ Astra Zeneca aşılarının 2. doz tarihi üzerinden 6 ay geçmiş olup 3. doz yaptıran kişiler,
  • Sinovac/Sinopharm/Sputnik aşılarının 2. doz tarihi üzerinden 3 ay geçmemiş olan kişiler
  • Sinovac/Sinopharm/Sputnik aşılarının 2. doz tarihi üzerinden 3 ay geçmiş olup 3. doz yaptırmış olan kişiler
  • Janssen aşısı yapılma tarihinden itibaren 3 ay geçmemiş olan kişiler
  • Janssen aşısı yapılma tarihinden itibaren 3 ay geçmiş olup 2. doz yaptırmış olan kişiler

Sınav döneminde herhangi bir sorun yaşanmaması adına Aşı Kartlarınızı, Antijen/PCR Negatif Test sonucunuzu ve öğrenci kimlik kartınızı (yoksa Pasaport, Ehliyet, Nüfus Cüzdanı) yanınızda bulundurmanız ve talep edilmesi halinde yetkililere göstermeniz gerekecektir.

Başarılı bir sınav dönemi geçirmeniz dileğiyle,

Prof. Dr. Hüseyin AKTUĞLU

Rektör Yardımcısı (Öğrenci İşleri)